(GÜNCEL)Hiç alınmamış dersler ve alıp başarısız olunan dersler için iki ek sınav hakkı verilen öğrenciler hakkındaki duyuru için tıklayınız...

Üniversitemiz Senatosunun 30.12.2021 tarihli oturumunda alınan kararla azami sürelerini aşan öğrencilerin hiç alınmamış dersleri için BİLSİS sistemi üzerinden online başvurularının 24 Ocak 2022 tarihine kadar uzatılmasına, bu tarihten sonra başvuru yapacak öğrencilerin 31 Ocak 2022 tarihine kadar almak istedikleri derslerin yer aldığı ve bölüm/programları tarafından onaylanmış dilekçeleriyle Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na başvuru yapmalarına karar verilmiştir. Bu doğrultuda Hiç alınmamış dersler ve alıp başarısız olunan dersler için iki ek sınav hakkı verilen öğrencilerin Birinci Ek Sınavları 01-11 Şubat 2022 tarihleri arasında Yüz Yüze Yapılacaktır.